Întâlnire festivă găzduită ieri, la Primăria Giurgiu

Întâlnire festivă găzduită ieri, la Primăria Giurgiu

„Zilele Municipiului Giurgiu” au reunit anul acesta o serie de manifestări găzduite atât la sediul Ateneului “Nicolae Bălănescu”, la Centrul Cultural “Ion Vinea”, în Piata Unirii ori chiar în sala de şedinţe a Consiliului Local Giurgiu. În această din urmă locaţie, a avut loc ieri, 23 aprilie, chiar în ziua în care se prăznuieşte Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, o întâlnire festivă urmată de o degustare de vinuri bulgăreşti.
La invitaţia primarului Nicolae Barbu, au fost prezenţi la această manifestare parlamentari de Giurgiu, consilieri locali, reprezentanţi ai autorităţilor locale şi judeţene, oaspeţi de la Primăria Generală a Capitalei şi nu în ultimul rând de la Primăria şi Prefectura din Ruse. Nu a lipsit de la întâlnire nici prefectul judeţului Giurgiu, Nina Carmen Crişu şi nici cei doi viceprimari ai municipiului, Alexandru Vladu şi Liviu Popazu.
În calitate de gazdă, edilul şef le-a multumit tuturor celor ce au ales să sărbătorească “Zilele Municipiului Giurgiu” alături de reprezentanţii municipalităţii, dând dovada de respect şi de prietenie şi le-a vorbit despre acest eveniment complex dedicat tuturor giurgiuvenilor. Primarul Nicolae Barbu a oferit plachete aniversare tuturor invitaţilor, momentul fiind urmat de un schimb de cadouri şi ulterior de o degustare de vinuri în sala de protocol a Primăriei Giurgiu.
Invitaţii au avut ocazia să servească vinuri ale Casei Raynoff, din podgoria de la Nisovo din Bulgaria, zona situată la circa 30 de km de graniţa cu România, colaborarea cu vecinii bulgari pentru acest eveniment fiind o dovadă în plus a relaţiei bune pe care municipalitatea giurgiuveană o are cu autorităţile şi oamenii de afaceri de peste Dunăre.

Ultima modificare: 24.04.2014 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Muzică și divertismente pentru giurgiuvenii de toate vârstele, de Zilele Municipiului

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.